Zenekar tagok

Jónás Barnabás Earnie ( keyboard , lyrics )

A szerencsi zenész középiskola óta foglalkozik az elektronikus zenével, leginspirálóbb művészének  Björk-öt tartja. Alkalmanként közreműködik más  projektekben , de tudását kamatoztatta soundesignerként is.

Kádár Orsolya Borsa ( vocal, lyrics )

Főleg a 90-es évek underground és elektronikus zenéi miatt kezdett érdeklődni a zenélés iránt. Earnie-vel, Nonoval  már volt hasonló zenei projektjük. Ezeket a stílusokat kedveli leginkább funky, soul, trip-hop, underground.

Szegedi Tímea ( vocal )


Az éneklés kislány kora óta jelen van az életében. Komolyabban 6 éve kezdett el foglalkozni a zenével. Színészetet tanult,  szívéhez közelálló műfajok a jazz és a blues. Énekelt Olaszországban egy jazz zenekarral; hosszú ideig a Cotton Club és az Orfeum dívájaként lépett fel a Voilá című revüműsorban.

 

Kocsis Dániel ( drummer )

Soproni, borász család sarja, zenei karrierjét szülővárosában kezdte Hoffer Péter dobiskolájában, majd  tanulmányait Bodajkon folytatta a Hang-Szín-Tér Művészeti Szakközépiskolában. Jelenleg a Bartók Béla Konzervatórium Jazz tanszakos hallgatója. Saját zenekarai mellett session zenészként is sokat játszik.